Skip to content

VERDEEL SPRINGT BIJ

Ik assisteer jou bij FAMILIAAL VERMOGENSRECHT

Je bent notaris, advocaat of een ander juridisch professioneel en je hebt af en toe nood aan een professionele medewerker die de dossiers rond familiaal vermogensrecht voorbereidt? Met ruime ervaring – 17 jaar advocatuur – en een master in het notariaat op zak, ben ik daar geknipt voor.

contacteer verdeel

Je bent ADVOCAAT | Voorbereiden dossiers in familiaal vermogensrecht

Teksten schrijven

Ik maak jouw met rechtspraak en rechtsleer gemotiveerde conclusies op of stel de nota’s op die je bij de notaris wil neerleggen in het kader van een vereffening-verdeling. We spreken op voorhand timing en prijs af, zodat dit helder is.

Zet mijn externe blik in

Samen met jouw team overleg je regelmatig hoe je een bepaald dossier terug op de rails krijgt, hoe je een dossier een andere wending kan geven. Als onafhankelijke ondersteun ik jouw team graag: met een frisse, externe blik op het dossier ben ik de geknipte sparring partner. Na een grondige bespreking van de juridische materie, van de feiten en van de praktische mogelijkheden of bezwaren kiezen we samen de juiste opties in jouw dossier.

Je bent NOTARIS | Verdeling van het vermogen

Je hebt een aantal gerechtelijke vereffeningen-verdelingen lopen. Maar voor het finale opmaken van de staat van vereffening-verdeling ontbreekt het jou en je medewerkers aan tijd om dit grondig te doen? Draag deze taak aan mij over. Jij bezorgt me het dossier. Ik bezorg jou een met rechtspraak en rechtsleer gemotiveerde staat van vereffening-verdeling.

09 328 74 16

Bel me voor een afspraak

U kan me bellen van maandag tot vrijdag tussen 14u en 18u.
Beantwoord ik de telefoon niet? Dan ben ik in gesprek!
Laat een berichtje na en ik bel u meteen terug.