Skip to content

Opleidingen voor professionals

Ook gepassioneerd door het zoeken naar juridisch correcte oplossingen in erfenissen, verblijfsregelingen en scheidingsovereenkomsten?

Ben je geen jurist maar kom je wel in aanraking met het recht? Zo maak je voor je cliënten EOT’s of ouderschapsovereenkomsten op? Het is niet altijd eenvoudig om tijdens bemiddelingsgesprekken ook nog eens de wet of de complexe terminologie correct toe te passen.

Misschien werk je als familiaal bemiddelaar en wil je up-to-date te blijven en/of je verdiepen in je eigen werkterrein?

We leren jou als professional hoe je duurzame contracten sluit, juridisch belangrijke aandachtspunten voor ogen houdt en andere valkuilen vermijdt zodat je met de cliënt tot effectieve, constructieve en op maat gemaakte oplossingen komt.

Zo staat in de eerstvolgende reeks opleidingen de juridische correcte opmaak van een (echt)scheidingsovereenkomst (EOT) centraal. Laat ons je mailadres na als je benieuwd bent in komende onderwerpen of andere data.

Een specifieke, op maat opgestelde inhouse-opleiding, afgestemd op de noden van jouw organisatie? Natuurlijk doen wij dat! Efficiënt en heel casusgericht voor jouw klanten. Bel me en we stemmen af.

Heb je vragen over een concreet dossier? Je wil jouw overeenkomst een finale, juridische lezing geven? Je twijfelt over de juiste (juridische) omschrijving? Ik help je graag in een individueel traject op maat.

Contacteer me

Beschikbare opleidingen

Handboek voor de scheidingsprofessional \ Echtscheiding door onderlinge toestemming – Met meer dan 100 modelclausules

Boek

Echtscheiding door onderlinge toestemming – Handboek voor de scheidingsprofessional – Met meer dan 100 modelclausules Een juridisch correcte EOT-overeenkomst uitwerken…

meer info

De nieuwe deontologische code voor de erkende bemiddelaar in de praktijk

Webinar
Erkende bemiddelaars vallen sinds kort onder een nieuwe code deontologie. Hoe dienen bijgewerkte en nieuwe artikels geïnterpreteerd te worden? De nieuwe deontologische code is niet vrijblijvend. In deze webinar presenteert Nele een artikelsgewijze bespreking aangevuld met praktijkvoorbeelden en reflecties. Deze webinar is beschikbaar na betaling. De betaling zal worden afgerond door Portalus alwaar u eveneens de toegangslink zal ontvangen.

Deze webinar is beschikbaar na betaling. De betaling zal worden afgerond door Portalus alwaar u eveneens de toegangslink zal ontvangen.

meer info
Hoe Maak Je Een Correcte (echt)scheidingsovereenkomst Op?

Hoe maak je een juridisch correcte EOT?

Op locatie

Het opstellen van een juridisch correcte EOT is een uitdaging voor vooral niet-juristen bemiddelaars in Familiale Zaken. Deze verdieping gaat…

Het programma, georganiseerd i.s.m. People Interaction, bestaat uit twee opleidingsdagen van telkens 6 uren. De betaling zal worden afgerond door People Interaction.

meer info

De methode Hobin – onderhoudsbijdrage kind in de rechtspraktijk

Webinar

In deze webinar wordt de methode om onderhoudsgelden voor kinderen te berekenen uiteengezet, zoals is uitgewerkt door de heer Hobin,…

Deze webinar is beschikbaar na betaling. De betaling zal worden afgerond door Portalus alwaar u eveneens de toegangslink zal ontvangen.

meer info

Hoe maak je een correcte (echt)scheidingsovereenkomst op? – Verkort

Videoconferentie

Online opleiding voor bemiddelaars in familiale zaken, niet-juristen of juristen die hun kennis in verband met de EOT of ouderschapsovereenkomsten…

Deze opleiding is afgelopen

meer info

Hoe maak je een correcte (echt)scheidingsovereenkomst op? – Tweedaagse

Videoconferentie

Dé opleiding voor bemiddelaars in familiale zaken, niet-juristen of juristen die hun kennis in verband met de EOT of ouderschapsovereenkomsten…

Deze opleiding is afgelopen

meer info

Enkele testimonials